Overskud i firmaet? 3 kloge investeringer, du kan lave

Står du modsat mange andre med et 2020, som er forløbet over al forventning? Selvom mange virksomheder er gået tilbage, er der også mange, som er gået frem, fordi vores behov har ændret os. Hvis du er en af dem, kommer vi her med tre bud på, hvordan du kan være med til at sikre en fremtidig markedsførende position også.

Hold dine medarbejdere glade

Dine ansatte er din vigtigste ressource, og det er faktisk ikke så svært igen at holde dem glade, hvis du bare lægger fokus det rigtige sted. De penge, som de tjener ind, der bliver til dit overskud, kan du nemlig investere i tiltag for dem, så arbejdspladsen bliver et godt sted at være. Det kan være et pauserum med spil, eller det kan være en fast firmafrugtordning, som de gratis kan nyde godt af.

Invester i SEO

Search Engine Optimization er noget, som alle virksomheder efterhånden har stiftet bekendtskab med. Vi snakker ikke betalte annoncer på Google, men de øverste organiske resultater på Google, hvor du gerne skal figurere, hvis folk søger efter et produkt, som du tilbyder. Du kan med god vilje hyre et bureau til at stå for den organiske reach med godt indhold til både hjemmeside og de sociale medier.

Få lavet videomateriale

Professionel video rækker bare bedre og hurtigere ud end lang og kedelig tekst på en hjemmeside. Man kan gennem videoerne få indblik i virksomhedens identitet, og samtidig kan man give det indtryk, at man er en flok glade mennesker, der har en stor passion for det arbejde, der udføres.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *