Hvilket scene udstyr kræver en scene til skolen?

Der var engang hvor scenen var en del af skolens gymnastiksal. Men den var ikke altid optimal til forestillingen. I dag er det mere almindeligt at scenen bliver bygget af moduler som til dagligt ligger opbevaret i et rum på skolen.

Til gengæld kan du opbygge lige præcis den scene der er behov for til arrangementet. Både ude og inde.

Fleksible moduler

En scene skal være holdbar og robust. Den må ikke stå og vakle eller vippe når eleverne optræder. Det ødelægger koncentrationen. De optrædende skal føle sig helt trygge. Det kan de på Sunstills scenemoduler.

Først og fremmest skal du have scenepodier nok til at lave et helt gulv. Typisk får du brug for mindst ni podier. For at alle kan se scenen kan det være en fordel at have ben til podierne. Der skal fire ben og beslag til hvert podie.

Ekstra udstyr

Når du har et scenegulv er det vigtigste klaret. Men det kunne være rart med en scenetrappe så det er let for de optrædende at komme op og ned. Overvej også et dirigentpodium hvis skolen har et kor.

Podierne skal kobles sammen med låseklammer så de ikke glider fra hinanden. Det kan være en stor fordel med kabelkasser og kontakter i gulvet. Og til at skjule al teknikken under scenegulvet bør du investere i molton til sceneafdækning.

Glem ikke publikum

Når der er mange publikummer skal de alle kunne se. Derfor får du brug for et podie til at opbygge sidde- og ståpladser. Podiet kan opbygges af de samme elementer og forsynes med en stolekant som forhindrer at klapstolene glider over kanten.

Den sidste vigtige detalje er at anskaffe vogne til at transportere og opbevare scenen på. Køb gerne flere vogne så du ikke skal læsse af og på.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *