Festguiden: Ting, du skal bruge til det store brag

Er du hamrende nervøs for, om den store fest, som du skal afholde, bliver til den fantastiske fest, som alle går og drømmer om? Så er du ikke alene. Det er sjovt at arrangere en fest, men det skal også være noget, som folk husker i lang tid efter. Vi hjælper dig på vej med gode råd til, hvad du skal huske at købe ind til den store fest.

Podier til konkurrencer

Til den helt store fest skal der være nogle festlige indslag som eksempelvis konkurrencer og quizzer med deltagere fra publikum. Det har du forhåbentlig planlagt, men hvordan skal vinderen fejres? Hvis du gerne vil tage din fest til det næste skridt, skal du bruge podier til at fejre de sejrende. Hav også gerne guldmedaljer klar – og en dåse tomater til taberen.

Tjek lyden inden

Har du sat et stort lydsetup op, hvor rigtig mange ting kan gå galt? Så tjek, at alt virker, inden du sætter gang i festen. Musikken er så afgørende for en god fest, og hvis lyden ikke fungerer, går festen ikke i glemmebogen, men det vil ikke være for noget godt. Få eventuelt en professionel til at komme og kigge på det, så du kan være helt sikker på, at det virker.

Gæstelister

Har du arrangeret en fest ude af huset med mange mennesker, vil der ofte dukke folk op, som gerne vil med, men som ikke er inviteret. Med gæstelister og dørmænd kan du sikre dig, at festen forløber helt efter bogen med folk, der opfører sig ordentligt. Der er ikke noget værre end at rydde op efter bøller.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *