Gør en forskel som personlig træner

Nyder du også at dyrke dit eget velvære og din sundhed ved træning, gode gåture og lækker, nærringsrige måltider? Føler du en glæde og yderlige motivation ved at dele din lykke med andre? Så er jobbet som personlig træner måske noget for dig, og dette kan du med fordel tilgå gennem en uddannelse som fitnessinstruktør.

Uddannelse har ingen krav til, at du har andre lignende uddannelser inden start. Det er af den simple årsag, at grundforløbet er bygget op således, at alt er inkluderet i den pakke, som du betaler for. Du får det hele med for starten for at have flere spændende teorier undervejs, som alle er fælles for det mål, at du kan blive personlig træner.

Uddannelsen er delt op i forskellige niveauer, hvor du efter at have endt level 3 kan kalde dig fitnessinstruktør og efter level 4 er uddannet personlig træner.

Bliv ambassadør for det gode liv

Som fitnessinstruktør lærer du både om kundeservice, programlægning og instruktion af dine klienter, men særligt også, hvordan du bliver en god ambassadør for det center, som du arbejder i. Du har stor indflydelse på centerets omdømme, og derfor bliver du selvfølgelig rustet til at påtage dig de opgaver, der må følge med.

På level 4 lærer du, hvordan du skræddersyer forløb til den enkelte, hvilket gør dit produkt utroligt attraktivt for dem, der ønsker motivation og vejledning til bedre velvære. Som personlig træner tilbyder du et produkt fra den øverste hylde i fitnessbranchen, og du vil blive mødt med spændende opgaver fra mange forskellige kunder.

Det eneste du skal have med i bagagen, er lidt træningserfaring, og resten vil du blive undervist i af landets førerende vejledere inden for feltet.

Kom i gang med din drømmeuddannelse allerede i dag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *