En varmepose mod dårlig søvnkvalitet og smerter

Det siger sig selv, at søvn er en vigtig del af alle menneskers liv, for at kunne have en optimal hverdag. Ens søvnkvalitet kan blive forværret af flere faktorer, men især smerter og ømhed kan bidrage til en ringere søvn. Arbejder du som fysioterapeut, kiropraktor, eller anden form for behandler, modtager du sikkert ofte klienter, der døjer med muskelsmerter i højere eller mindre grad. Disse smerter bør behandles, så det ikke går ud over søvnkvaliteten og i sidste livskvaliteten hos klienterne. En varmepose er et godt remedie til at bekæmpe muskelsmerterne og give dine klienter en mere smertefri hverdag.

En varmepose til klinik- og privatbrug

Hvis du vil have muligheden for at tilbyde dine klienter en behandling med varmepose, eller muligheden for at få en varmepose med hjem, så tag et kig på mulighederne hos Your Care. De har et par forskellige størrelser, både en mini og en medium variant. Du bestiller på kartonbasis og får 50 varmeposer pr. karton i mini størrelsen og 25 varmeposer pr. karton i medium størrelsen. Varmeposerne i medium størrelsen kan også bestilles hjem med dit eget tryk eller logo. En varmepose fra Your Care er smart, da den faktisk har to funktioner. Den kan nemlig også bruges til kolde behandlinger ved forstrækninger, forstuvninger og andet. Den varme behandling er til muskelømhed med mere.

En erfaren forhandler

Hos YourCare går de meget op i troværdighed og kvalitet og derfor går de bestemt ikke på kompromis med deres produkter. De har mere end 20 års erfaring indenfor branchen og er specialister i deres fag. Hos dem kan du være sikker på at få de bedste produkter til dine klienter såsom kold/varmepose og et væld af andre smertelindrende produkter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *