Der er SÅ mange fordele ved kunstige juletræer

Der er SÅ mange fordele ved kunstige juletræer

De mennesker, som vrænger på næsen ved tanken om at bruge et kunstigt juletræ i stedet for et levende juletræ, skal du ikke lytte til.

De er formentlig fastlåst i en konservativ og reaktionær tankegang med, hvordan juletiden skal se ud, og de tør slet ikke tænke på at ændre de gængse traditioner ved denne store højtid, selvom der er så mange fordele ved at gøre det.

En af dem er blandt andet at indføre kunstige juletræer, som kan være til gavn både i den private bolig, på kontoret eller som led i pynten i ens fysiske butik.

Specielt i forretningen, hvor der frekventerer kunder jævnligt i juletiden, der som bekendt er en højtid for stor generering af salg, er det specielt vigtigt at have noget lokkende pynt, der kan trække kunder til og skabe den rette stemning i butikken – men som kræver den mindste vedligeholdelse, når der er travlt i juletiden de to ansatte og en selv som firmaejer.

Det samme gælder i kontoret.

Man skal ikke kimse ad, at et juletræ kan skabe en hyggelig stemning op til jul, hvor der måske skal nå at blive ordnet en hel del, inden alle medarbejderne tager på juleferie, og man skal gøre klar til næste års sæson.

I sådan et kontor vil man også have pynten, uden at for meget af tiden skal gå med at holde øje med et juletræ.

Det smarte ved kunstige juletræer er nemlig, at man slipper for mange af de gener og komplikationer, der uundgåeligt opstår i forbindelse med levende juletræer.

Levende juletræer er kun pæne i kort tid, hvorefter de skal bortskaffes. Kunstige juletræer holder så længe, man ønsker at have dem stående med minimal opmærksomhed. De skal formentlig blot støves af i ny og næ – og så kan de endda genbruges til næste år, hvilket et levende juletræ ikke kan.

Ved et levende juletræ skal man først fælde det og eventuelt skære det til, og det er næsten umuligt at finde det flotte juletræ i naturen. Et kunstigt juletræ er altid flot og skabt til perfektion.

Man undgår også ved et kunstigt juletræ, at der er harpiks, insekter og andet utøj, som man skal holde øje med.

Desuden fælder det ikke sine nåle løbende, som man hele tiden skal støvsuge op. Derudover opstår der heller ikke lugtgener ved et kunstigt juletræ.

Det burde efterhånden være årsager nok til at tilvælge et kunstigt juletræ frem for et levende et af slagsen, når vi nu har ridset de mange fordele op her.

Du kan måske endda komme på endnu flere fordele!