Udstyrsguide: Sådan behandler du dine maskiner bedst

Hvad end du som privat eller erhverv benytter nogle store maskiner til det daglige arbejde med minigravere og lignende store maskiner, så er det vigtigt, at du behandler dem korrekt og ordentligt, hvis du skal have noget værdi for de mange penge, som du har betalt for maskinen. Vi kommer her med gode råd til, hvordan du bedst muligt behandler din maskinpark.

Brug de rigtige skovle

En minigraver kan have mange forskellige skovle, og de har forskellige funktioner alt efter, hvilken opgave der skal udføres. Det er vigtigt for at undgå slid og misbrug af maskinen, at det er de rigtige skovle, man sætter på hovedet, så du ikke står med en maskine, som dør meget hurtigt. Brug eksempelvis en graveskovl til at grave og ikke så meget andet. I hvert fald ikke tungere arbejde.

Spul med tøris

Når man arbejder med maskiner, så bliver de automatisk beskidte. Det er umuligt at undgå, så i stedet for at prøve at undgå det, bør du have det bedste udstyr til at rengøre dem i stedet. Her kan tøris være en rigtig god mulighed, fordi det ikke går ind og ridser maskinerne, som andre metoder ville have gjort.

Opbevaring om vinteren

En af de helt store problemer med maskiner er, at de er så store, som de er, men de er nødt til at blive opbevaret indenfor, når kulden rammer. Ellers kommer der rust, og der kan ligeledes opstå andre funktionelle problemer. Samtidig kan du også mindske risikoen for tyveri, hvis du vælger at opbevare dem et sted sikkert indenfor. Det er den bedste løsning på alle punkter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *