Spar mandetimer og kræfter med en løftevogn

Spar mandetimer og kræfter med en løftevogn

Besværlige og tunge løft er en del af hverdagen, hvis man arbejder inden for bygge og anlægs branchen, og har sin daglige gang på en byggeplads. Også inden for vejarbejde er der mange tunge og svært håndterbare emner, som skal flyttes hver dag. Tænkt blot på kantsten og fliser. Ingen af disse er forsynet med håndtag, greb, eller nogen form for fæste, til hvilket en krog kan fastgøres. Og ofte er disse emner samtidig skrøbelige og porøse, således at man skal være særdeles varsom i håndteringen af dem. Betonfliser kan for eksempl ikke uden videre skovles op i en trillebør eller på ladet af en bil. E skal nøje løftes og stables omhyggeligt for at undgå, at de flækker.

Løftevogn fra ASP produktudvikling – løser det evige problem med brønddæksler

Og helst galt står det til med brønddæksler. Brønddæksler kræver flere mænds arbejde, når de skal løftes og flyttes. Dette er der mange forskellige grunde til. For det første er et brønddæksel som regel temmelig tungt. For det andet er det vandskeligt at håndtere, da det er cirkelrundt og ikke forsynet med greb. For det tredje er brønddæksler som regel placeret under jordhøjde – dette betyder, at de skal løftes op ved hjælp af en løftestang. Alle disse faktorer i kombination gør det både besværligt og risikabelt at håndtere brønddæksler. Der er overhængende far for at pådrage sig såvel løfteskader som akut opståede skader, ved at brønddækslet tabes ned over fingre eller tæer.

Med en smart løftevogn, baseret på vakuum teknologi, undgår du disse risici. Samtidig sparer du mange mandetimer, hver gang et brønddæksel skal løftes eller flyttes. Løftevognen fra ASP produktudvikling er nemlig enmandsbetjent – den lille, stærke vogn er forsynet med en kraftig motor og ditto sugekopper, som nemt og sikkert fæster på selv det mest genstridig brønddæksel. Se løftevognen – og mange andre smarte hjælpemidler – på asp-produkt.dk