Søsten i bigbags til haver og plantebede

Søsten anvendes i mange haver landet over, og det med god grund. Stenene har et naturligt og beroligende udtryk, og ser godt ud både i krukker, plantebede og havebede.

Søstenene fås i følgende størrelser:

  • 32-16 mm
  • 16-8 mm
  • 8-4 mm

Du kan vælge én enkelt størrelse for et minimalistisk og stilrent udtryk, eller du kan vælge flere og blande, for et mere naturligt udtryk. Uanset hvad vil søstenene være et naturligt og charmerende bidrag til din have.

Står du overfor en større haveomlægning, kan det være, du har overvejet at bruge søsten i flere af dine projekter. Søsten er et velegnet materiale til store haver, hvor du gerne vil være fri for alt for meget vedligehold i f.eks. bedene. Et øverste lag af småsten gør det nemmere at holde bedene og ikke mindst at undgå ukrudt.

Søsten kan også indgå naturligt i et vandarrangement, for eksempel en mindre sø, et springvand eller lignende i din have. Den rislende lyd af vand, der løber hen over sten, er anerkendt for at skabe både ro og velvære.

Haven er for de fleste et afslappende og opladende sted at opholde sig, med frisk luft og højt til loftet. Selvom mange haver er anlagt efter en plan, er der også plads til at naturen får frit løb. Med søsten kan du give din have netop det harmoniske udtryk, som bidrager til ro i sindet.

Få søsten leveret til din adresse

Uanset hvilken mængde søsten, du har behov for, kan du få dem leveret på din adresse. Søstenene leveres i bigbags af ét ton hver, så det er en fordel ikke at skulle hente dem selv. Størrelsen på leveringerne gør, at søstenene er velegnede til større projekter og erhverv, eller til store haver.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *