Sådan gør du livet på grisefarmen lidt lettere

Har du overtaget en grisefarm, eller vil du bare gerne blive klogere på, hvordan du kan være lidt mere effektiv, når du opdrætter grise? Der findes et væld af udstyr, som kan bruges, når man vil gøre det lidt lettere for sig selv at holde grise, og vi kommer her med tre bud på netop sådan udstyr, som du helt sikkert kan få stor fornøjelse af.

Multivogn

Ja, ordet indikerer ret hårdt, hvad det er, du får. En multivogn er en vogn, som du kan bruge til meget forskelligt, og den er derfor ideel, hvis du også opdrætter andet end grise. Den kan eksempelvis bruges til at transportere mad fra sted til sted, og du finder ligeledes flere niveauer på vognen, så du ved, hvilke niveauer der hører til hvilke dyr. Super nemt.

Varmelamper til små grise

Grise har det typisk ikke svært ved at formere sig i fangenskab, og det betyder, at du vil stifte bekendtskab med smågrise på et eller andet tidspunkt. De skal bruge varmelamper til at holde sig varme, og dem kan du finde for relativt billige penge. Det er helt sikkert en investering, som du vil sætte pris på på sigt, hvis de små grise ikke går med deres mødre.

Ornespray

Som nævnt er det typisk ikke noget problem at få grise til at formere i fangenskab, men hvis det skulle vise sig at være svært, så kan du bruge en ornespray til at motivere søerne til at ville være sammen med hannerne. Sprøjt det blot på soens tryne, og lad herefter magien ske.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *