Plakatrammer i høj kvalitet

Hos Globifix tilbyder de en lang række udstyr i alle afskygninger, heriblandt deres flotte sortiment af plakatrammer, som hver især præsenteres på deres hjemmeside.

Her finder du deres store udvalg af rammer i høj kvalitet og med flot finish, der passer til mange typer miljøer.

Alle plakatrammerne er forsynet med et smart klik-system i rammen, der gør det let at skifte din smukke kunst ud jævnligt, uden at skulle pille rammen ned fra væggen og skille den ad. Du skal blot klikke rammen åben og sætte dit ønskede værk i rammen og voilá – et helt nyt udtryk i rammen, på få sekunder.

Størrelsen på din kunst er heller intet problem; Globifix tilbyder rammer i flere forskellige størrelser, lige fra A6 til A0 og helt op til 100x200cm. Og beliggenhed skal heller ikke stå imellem dig og din nye ramme – Globifix leverer nemlig i hele Danmark, Europa og flere steder i resten af verden!

Ydermere, kan du købe smarte rammer, der kan hænge udendørs, idet de tåler vind og vejr. Her anbefales det at købe en ramme med bred kant (30mm og opefter). Den griber nemlig bedre fat på den indsatte plakat og modstår dermed bedre vind og rusk.

Rammer med smallere kant, tåler at hænge udendørs steder med minimal eller ingen vind.

Har du derimod fundet en plads til din plakat et sted hvor rammen udsættes for vejrets omskiftelighed, anbefales det at købe en ramme med skumliste – dette forhindrer indtrængen af vand og din plakat forbliver synlig, selv under voldsomme vejrforhold.

Er du interesseret i at vide mere, eller har du spørgsmål til produktet? Så tøv ikke med at kontakte Globifix på enten tlf.: +45 61 77 76 75 eller mail info@globifix.com

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *