Phonak til din hørelse

Phonak til din hørelse

Man kan ikke undvære sine fem sanser, og når det begynder at skrante på blot ét af områderne, så gør vi, hvad vi kan, for at forebygge, at det bliver værre, eller netop kommer problemet til livs.

Det bedste er netop at forebygge med at passe på sanserne, om det så er med sikkerhedshandsker, beskyttelsesbriller, ørepropper eller noget helt andet brugbart.

Det kan også være, man er født med en nedsat funktion på et af områderne, hvorfor man har brug for ekstraudstyr til at få dagen til at hænge sammen, så man kan fungere på ligefod med andre mennesker og ikke misse gode oplevelser i livet, om det så er privat eller arbejdsmæssigt.

En medfødt eller senere skavank i livet skal ikke hindre livets glæder for en, og specielt med hørelsen findes der et firma, der går op i, at ikke bare din hørelse skal være helt optimal, men også gør, hvad de kan, for at lave produkter, der kan gøre din hørende hverdag meget lettere at begå sig i.

Vi snakker selvfølgelig om firmaet Phonak.

Phonak er nemlig et høreapparatsfirma, der ikke alene laver landvindinger med at skabe de bedste høreapparater, integreret til den enkelte persons behov; de laver også ekstraudstyr, der gør tilværelsen meget lettere for dem, der er svagthørende.

Om du så har decideret nedsat hørelse, lider af tinnitus, er et ungt barn eller en ældre person, så har de et apparat, der er næsten skræddersyet til dig for at gøre det behageligt at høre ordentligt.

Mange af deres høreapparater er diskrete, så de ikke virker bombastiske at gå rundt med, men var du klar over, at de også har lavet høreanordninger, der kan kobles op med TV’et, og nogle, der kan kobles op med dine telefoniske apparater, så du både kan se og lytte til TV’ets udsendelser og høre godt igennem på telefonen?

Her er et firma, der går langt for din hørelses skyld!