Naturtro asi dukke

Naturtro asi dukke

Firmaet Asi har siden 1942 skabt, designet og leveret dukker i naturtro gengivelse, og siden den spæde start har firmaet bestræbt sig på at skabe detaljerige dukker med tøj og andet tilbehør, som vil imponere og fornøje børn som barnlige sjæle.

Når du køber en Asi dukke får du ikke kun et stykke børnelegetøj, der lever op til mange kvalitetsstempler, men som også er sikker på at give dit barn mange fornøjelige stunder i lang tid fremover, som vedvarende vil opleve nye facetter ved de mange elementer ved dukkerne, der vil inspirere og udvikle dit barns hjerne til fantasi og leg.

Ved køb af en Asi-dukke vil både du som forælder og også barnet blive imponeret over den store detaljerigdom, der gør sig gældende ved hver enkelt dukke, hvor ikke to dukker er ens. Ja, du vil måske tage dig selv i et flygtigt øjeblik at tro, at en Asi-dukke faktisk er den ægte vare og kunne være et levende barn.

Og der er ikke kun kælet for detaljerne ved dukkerne, selv ved tilbehøret, der blandt andet tæller overtøj til årstidernes skiften, sko og heldragter, er der gået i dybden med at skabe noget, der minder meget om det, rigtige mennesker går i og bruger.

Så der er ikke taget nogle lette løsninger med at skabe dukkerne og tilbehøret. På den måde kan man som barn virkelig skabe og leve sig ind i en verden, hvor dukken er en levende person og et lige så vigtigt medlem af familien som alle andre, da Asi går gjort meget for kreere dukkerne så nidkært, at barnet kan vokse op med dukken i et godt stykke tid og lade den forandre sig, som tiden går.

Vælg dit barns dukke efter, hvilken køn du ønsker, eller drop kønsopdelingen og skab en dukkeverden efter, hvordan man kan bryde rammerne.