Indret dit badeværelse

Indret dit badeværelse

Indret dit badeværelse

Går du og drømmer om at lave dit badeværelse om? Mangler du inspiration til, hvordan man kan indrette det? Måske har du et mindre rum at gøre godt med, så du skal udnytte pladsen, uden at det ser for presset ud. Eller kan du bare lide at følge med i de nyeste trends? 

Hos Idegaarden.dk kan du finde denne inspiration. Der er mange elementer at tage stilling til i et badeværelse; toilettet, lys, baderumsmøbler, armaturer og vaske, bruseforhæng. Pakkeløsninger til baderumsmøbler giver et stilrent udtryk, eller måske vil du blandt deres hængeskabe finde et specielt skab, der skiller sig lidt ud blandt al det hvide.

Vi bruger alle badeværelset til dagligt, og det skal fungere optimalt – især når man er flere om det. Hvis man har et lille rum, må man prioritere, hvad man bruger mest og evt. have håndklæder, parfume ell. lign. i et andet rum. Det er vigtigt, at skabe ikke er proppede til daglig irritation eller hylder helt fyldt op til randen – det giver ikke det indtryk af harmoni, som vi gerne vil have på badeværelset. Hos Idegaarden kan man få hjælp og inspiration til, hvordan man udnytter pladsen bedst.

Hvis du skal have helt nyt badeværelse, er det selvfølgelig en god ide at kigge på billeder af forskellige badeværelser og finde ud af, hvad man godt kan lide. Og hvad der er budget til. Ligeledes hvis rummet kun trænger til et nyt skabe eller vask mm. Idegaarden har et galleri, både med nye badeværelser og ideer til, hvis det gamle skal renoveres. Måske skal I have rådgivning om, hvorvidt I skal beholde eller udskifte jeres klinker, om det er billigst med en pakkeløsning, eller hvad fordele og ulemper er med væghængt eller stående toilet osv. 

I Ideegårdens showroom kan du få inspiration og gode råd på Teglvænger 5, 7400 Herning.