Hav altid sikkerheden i top

En tur på vandet kan være godt for både krop og sjæl. Den friske luft, der giver fornyet energi, kan vi alle have brug for fra tid til anden. Men selvom en tur på vandet kan gøre godt for krop og sjæl, så skal man også være varsom. For på trods af, at vandet er smukt, så kan det også være farligt. Vind og vejr kan have en stor indflydelse på, hvordan stille eller utroligt vandet er, når man skal sejle. Derfor er det vigtigt, at sikkerheden er i top, inden man bevæger sig ud på vandet, og man skal altid være forberedt på, at der kan ske ulykker, og man skal være klar til at handle, hvis de skulle ske.

Husk sikkerhedsvesten og overhold loven

For at have styr på sikkerheden ombord på båden, er det en god idé at have redningsveste med til alle på båden. Ikke nok med, at det er en god idé at have sikkerhedsveste på båden, så er det sågar også en lov, der skal overholdes. Derfor er der altså ingen vej udenom redningsvestene. Derfor er det selvfølgelig også muligt at købe redningsveste, der passer til alles højder og vægt. Du skal desuden have redningsveste med, uanset hvilken båd, du sejler i, om det så er en lille jolle eller om det er en større sejlbåd.

Redningsveste kan redde liv, hvis der skulle ske ulykker i forbindelse med en sejltur på vandet. Så hvorfor overhovedet tage chancen og lade være med at tage redningsveste med, hvis de kan redde dig selv, og dem, der er ombord på båden? Derfor skal du selvfølgelig have fat i redningsveste til dig selv og til dem, du skal have med, hvis du har planer om at skulle ud at sejle.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *