Giv din indretning et løft og et personligt udtryk med nyt boligtekstil

Hjemmet betyder meget for de fleste mennesker. Her tilbringer vi meget af vores tid, sammen med familie og nære venner, og det er her vi slapper af. Derfor vægter de fleste også en personlig og behagelig indretning højt. Med nyt boligtekstil er det nemt at forny og tilpasse din indretning.

Det er overraskende let at give møbler nyt betræk. Selvfølgelig er der varierende sværhedsgrader, og nogle opgaver er det bedst at overlade til professionelle. Men har du lyst og mod, kan du med boligtekstil og lidt snilde spare mange penge på at betrække dine egne møbler – og samtidig forny deres look.

Spisebordsstole er et godt eksempel. Her kan hynden eller ryggen hurtigt komme til at se slidt ud, især hvis du har arvet stolene eller købt dem brugt. Men på ganske kort tid kan du få stolene til at se helt nye ud, når du betrækker dem med nyt stof.

Selv hvis du vælger at udlicitere arbejdet til en professionel – hvis for eksempel din sofa eller et andet større møbel trænger til nyt stof – kan du med fordel vælge dit boligtekstil selv. Forhør dig hos din møbelbetrækker om hvor mange meter der er brug for, og levér sofaen og stoffet samlet. Så skal du blot læne dig tilbage og vente på at din (næsten) spritnye sofa er klar til brug.

Ombetræk dine møbler og giv dem længere levetid

Det kan løfte stemningen i et rum at tilføje et spændende mønster, en stærk farve eller bare en ny tekstur til et eksisterende møbel. Ofte vil du forlænge møblernes levetid med flere år, fordi alene ombetrækningen giver dem nyt liv.

Et træt og støvet betræk fra halvfjerdserne kan give det indtryk, at møblernes dage er talte – men prøv at lukke øjnene og forestil dig et helt andet betræk. Pastelfarvet velour, naturlig og lys uld, eller måske råt og lækkert læder?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *