Er din kæreste en Brian? Sådan omvender du ham

Der er både noget charmerende og noget utroligt ucharmerende over at være en rigtig Brian. Det har sine gode sider, men bestemt også sine dårlige, og hvis du som kæreste gerne vil gøre dit for at omvende ham, så har vi i denne artikel samlet nogle råd til, hvad du kan gøre, hvis hans alterego tager lidt for meget overhånd nogle gange.

En Brian snakker i telefon i bilen

Og det foregår typisk med en håndholdt telefon, hvilket på ingen måde er ideelt, når man kører bil. Derfor bør du investere i en mobilholder til bil, hvis du gerne vil sikre både dig selv og andre i trafikken, når du ved, at han er ude at køre. Det er en dårlig vane, som kan have fatale konsekvenser.

En Brian er meget udadreagerende

Hvis der er nogen, der har den mindste tilnærmelse til en Brian, eller han misforstår en kommentar, så kommer det flerfoldigt igen direkte i mælet på personen. Du bør derfor overveje at tage en snak med ham eller sende ham til en person, som kan hjælpe ham med de kraftige reaktioner, fordi det bliver ofte rigtig pinligt for dig, når udfaldene sker.

Bede ham drikke mindre øl

Noget, som Brian’er godt kan lide, er at drikke øl. Og helst mange af dem. Desværre kan alkoholen være med til at forstærke de dårlige sider, og du bør derfor se, om du ikke kan få ham til at drikke mindre. Du kan sikkert godt genkende situationer, hvor han har været rigtig træls, fordi han har drukket.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *