En oplevelse for livet der bygges i fællesskab

Når man som ung voksen står og savner et friskt pust i hverdagen og higer efter nye fællesskaber og udfordringer både fagligt og personligt, vil man finde at et efterskoleophold kan bringe én dette og meget, meget mere.

På et efterskoleophold vil man også få mulighed for at dyrke specifikke fritidsinteresser i et intensiveret format, og hvis man ikke allerede dyrker sådan en, er der plads til at gå på opdagelse i de mange muligheder.

Efterskolelivet er bygget op om et princip, hvor alle elever og undervisere er ligeværdige medlemmer af fællesskabet, og hvor man lærer, hvad det vil sige at have fælles ansvar.

Hvis du går og drømmer om en efterskole, der kan vise dig dette samarbejde, når det er bedst, kan du med fordel vælge en drama-efterskole. En drama-efterskole er en efterskole, der eksempelvis tilbyder en danse- og teaterlinje, hvor du sammen med dine venner kan øve dig i at stå på en scene og sammen skabe mindre forestillinger.

Bliv klogere på dig selv

Der vil blive taget hensyn til, om du er nybegynder eller har danset eller lavet teater før, så der er plads til alle, der har lyst til en god udfordring eller at blive bedre til denne kunst.

Hvis du ønsker både at opleve teaterverden og måske prøve dig ad med musik også, tilbydes der valgfag i løbet af året, så du kan blive dygtigere i flere felter.

På teaterlinjen vil I også få besøg af uddannede skuespillere, som kommer og underviser i forskellige forløb. Du vil arbejde med alt fra improvisationer, performance og dramaøvelser. Hvis du ønsker at prøve dine kræfter ad i kostume- eller sminkeafdelingen, kan du også få lov til dette.

Hvis dette lyder som noget for dig, så undersøg muligheden for en drama-efterskole allerede i dag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *