Bring sikkerhed til din virksomheds e-mailsystem

I de seneste tider er det meste intern og ekstern kommunikation i virksomheder, hos private og offentlige blevet flyttet til online kommunikationsmuligheder som e-mail. I takt med dette ses det også, at risikoen for at opleve et brud på sin cybersikkerhed er steget.

Af disse årsager bør I som virksomhed undersøge muligheder for at øge jeres cybersikkerhed, så jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere roligt kan kommunikere og videregive information til og gennem jer.

I kan nemt implementere en løsning, hvor I kan sende sikker mail i outlook uden nogen større forandringer til jeres dagligdag eller normale brug af Outlook. Det er blevet et krav for alle virksomheder og arbejdspladser, der arbejder med og sender fortrolige og personfølesomme oplysninger, at de har en sikker mail.

En plug and play-løsning til Outlook er en nem måde at gøre dette på. Implementeringen betyder blot én ekstra knap i Outlook, hvor der står ”Send sikkert”. Dette betyder også, at I får muligheden for aktivt at tage valget om at sende sikkert.

 

Signering og kryptering af jeres mails

I forhold til at overholde den nye persondataforordning, kan I også få en kontaktformular knyttet til jeres hjemmeside, hvor nye og eksisterende medarbejdere sikkert kan melde sygedag, sende ansøgninger og lignende.

Sikker mail-løsningen er en signering og krypteringsløsning, således at afsender og modtager aldrig er i tvivl om, at personen er den, de udgiver sig for at være. Samtidigt garanterer løsningen, at mailen ikke kan åbnes, ødelægges eller læses af andre undervejs.

Det er en brugernem løsning, som sender et sundt budskab til jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere om, at I tager deres og jeres cybersikkerhed seriøst.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *