Arbejde på gården: Sådan bliver du mere effektiv

Hvis du lige har anskaffet dig en gård eller en farm, fordi det kunne være et sjovt hobbyprojekt, så har du nok allerede nu opdaget, at det er en fuldtidsbeskæftigelse. Men der findes heldigvis måder, hvorpå du kan gøre al arbejdet en smule lettere for dig selv, og vi har i denne artikel samlet nogle bud på, hvad lige præcis det kan være.

Iltmåling i siloer og vandtanke

Hvis man bor på landet, er man nogle gange selvforsynende, hvad angår drikke- og brugsvand. Her skal være den helt rigtige sammensætning af indhold, for at du kan bruge det. Med iltmåling kan du sikre dig, at der er den helt rigtige mængde ilt i vandet, hvilket i høj grad er nødvendigt for både dig og dine dyr på gården.

Kreaturvægt

Hvis du har en farm, har du med god chance også dyr, der skal slagtes på et tidspunkt. Og det er ikke altid nemt at vide, hvornår den tid er, fordi de skal have en vis vægt, før de skal slagtes. Med en kreaturvægt er det markant nemmere at få dem op på vægten, da en kreaturvægt har en rampe, som dyrene selv kan gå op af, hvorefter man lukker ”porten” på rampen.

Ornespray

Vil du gerne have flere dyr, men har du svært ved at få dine grise til at parre sig? Så kan en ornespray være løsningen for dig. En ornespray er et effektivt middel, som du sprøjter på soens tryne, så den får lyst til at parre sig med hanner i nærheden – og det er ikke engang så dyrt igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *