3 ting, du skal huske til din nye butik

Tillykke med din nye fysiske butik! Du vil helt sikkert gå en spændende og ikke mindst udfordrende tid i møde, og mange ting vil komme til at overraske dig, hvis det er første gang, du prøver dig af i detailbranchen. Der er visse krav til en butik, som skal give en optimal kundeoplevelse, og vi giver dig her tre råd med på vejen, som både har en praktisk funktion, men som også er med til at skabe identitet.

Husk de små detaljer

En identitet kan være rigtig svær at skabe, hvis den skal skille sig ud. Og du vil jo gerne huskes og genkendes af dine kunder, så du er den første, der popper op i deres hoved, næste gang de skal have noget i din produktkategori. Med dekorationer fra blandt andet Brøndsholm kan du være med til at sætte liv i din butik, så du får dig en genkendelig identitet, der er så vigtig som brand nu om dage.

Tøjbutik? Husk bøjler en masse

Tøjbutikker har et forspring til onlinehandel, fordi man kan prøve tingene af, inden man vælger at købe dem. Den har du ikke på nettet, hvor det selvfølgelig er muligt at sende tøjet tilbage igen, men hvor det er en markant mere besværlig proces. Til det skal du huske at købe en masse bøjler til dine garderober, da man aldrig kan få nok af dem. De forsvinder som sokker i skuffen.

Du skal blandt andet også vænne dig til, at dine besøgende er rigtig dårlige til at lægge tøj på plads igen. Det betyder igen, at dine bøjler kommer til at ligge over det hele, og derfor skal du bare have nok af dem.

Altid hav tilbud

Der er noget psykologisk over de gule skilte med gode procentsatser. Uanset hvad du sætter på tilbud, vil det altid lokke kunder i butikken, hvis de kan se, at de får noget billigere end normalt. Selvom det blot er én ting, der er på tilbud, så handler det for dig om at få kunderne ind i butikken, fordi de så eksponeres yderligere for alle dine andre ting. Altid tænk i metoder, der kan få folk til at gå ind fra gaden, fordi lige så snart de er inde, er de dine.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *